pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Schlagerlördag

söndag 27 februari 2011 20:48 · 1 kommentar · Bjuden på mat

Monica och jag hade turen att bli bjudna på schlagermiddag hos fina Ulrika i går. Halloumi-sallad till förrätt, fantastiskt god räkgryta med grönsaksyoghurt till varmrätt och en klassiker till dessert – gino (som tyvärr inte hamnade på bild).

Sen förfasade vi oss över Linda Bengtzings usla låt och märkliga kycklingdräkt. Och avslutade kvällen med att göra en ”låtar vi inte står ut med att höra”-lista på Spotify. Några av låtarna som tog sig i på listan: Papaya Coconut, Words, Ebony and ivory och Lady in red.

Tags:

1 kommentar ↓

  • Ullis

    Ja, det blev en förfärlig låtröra det där. Går fortfarande och nynnar på ”ord kommer sällan till mig …”

Lämna en kommentar