pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Lakrits är hett

söndag 10 april 2011 22:41 · Inga kommentarer · Lakrits

Besökte Lakritsfestivalen på hotell Norrtull i dag och blev smått chockad över intresset för lakrits. Kön ringlade sig långt ut på St Eriksgatan och inne bland montrarna var det helt tjockt med folk. Och så lakrits överallt, förstås.

Jag gick dit för att heja på den här härliga tjejen. Elisabeth Johansson var min chef på Strandrestaurangen i Mariefred för 20 år sedan, och nu möts våra vägar igen på ett märkligt men kul sätt. Bettan är konditor, matskribent och kokboksförfattare och jag är grymt impad över allt som hon har åstadkommit. Och så är hon ett lakritsfan som har skrivit en bok om lakrits och nu lanserar skönhetsprodukter (!) med lakrits. Nu har jag anlitat henne för ett jobb i mattidningen som jag ska göra, och det känns verkligen som att cirkeln sluts på nåt sätt. 20 år senare får jag alltså jobba med Bettan igen!

Tags:

Inga kommentarer ↓

Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.

Lämna en kommentar