pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Matgalet

torsdag 14 april 2011 22:12 · Inga kommentarer · Uncategorized

Galna dagar det här med att göra en ny tidning. Kliver upp (plågar mig upp) vid sju, kanske hinner jag äta frukost, annars finns det ju att köpa i det flotta Scoopet, har slutat träna på morgnarna, läser recept hela dagarna, fixar vinjetter, bylineplåtas och ser ut som ett fetto (är ett fetto), väljer sparrisbilder, hem med hämtmat, en espresso och så ett pass till med datorn, sover några timmar. Och så börjar det om. Låter kanske hemskt, men herregud vad jag älskar att göra tidning! Adrenalinet från hur fruktansvärt roligt det här är håller mig pigg. Ibland träffar jag faktiskt lite människor utanför tidningens väggar. Som de här finfina TV4-flickorna. Lina & Kerstin, härligt att ni fyllde på med lite annat prat än mat!

Tags:

Inga kommentarer ↓

Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.

Lämna en kommentar