pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Fredagsläsning

fredag 05 februari 2010 12:35 · Inga kommentarer · Fredagsläsning, Tidningar

Fredagarna är som sagt var min favorit-tidningsdag, och här är veckans sammanfattning. Är dock lite besviken på dagens skörd som inte är riktigt lika kul som den brukar vara. Är särskilt besviken på DI Weekend, som av oförklarlig anledning inte har några vinsidor med Anders Röttorp. Var tog han vägen?

Konstigast är det här receptet på Nöjesbladets krogsidor. Ska man verkligen äta halm? Vad har jag missat?

Roligaste är Magnus Rongedals lördagslunch och fredagsmys, i DN Kultur/På stan. Den ena av tvillingarna Rongedal äter fiskpinnar i korvbröd som han dricker apelsinjuice till! På fredagkvällen myser han med pizza, wasabinötter och vin. Wasabinötter och vin!

I övrigt så ser nya Nöjesbladet finfint ut, SVD Kultur har gjort ett kul knäck om schlagerkoden (även om man inte riktigt får svar på frågan), Jens P överraskar med en totalsågning av ”Grease”-premiären, filmen ”An education” hyllas av alla (vill se), Sades nya skiva får fyra plus och fyra getingar (vill ha), Hanna Hellquist skriver gripande i DN Kultur/På stan om sin pappas självmord, Mats-Eric Nilsson är tråkig på SVD Kulturs matsidor och till sist spar jag DI Weekends intervju med Steve Sem-Sandberg till sen.

Dagens citat – ur SVD Kulturs schlagerknäck:

”Artisterna vill ofta ha fläkt, men jag är lite restriktiv med fläkten”, sagt av koreografen Tine Matulessy.

I morgon börjar den. Schlagercirkusen. Är mycket spänd på hur det kommer att bli att för första gången på åtta år vara en åskadare.

Tags:

Inga kommentarer ↓

Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.

Lämna en kommentar