Det här med GI har väl inte haft några enorma effekter, men det har i alla fall gjort att jag har botat mitt smörgåsmissbruk. Äter i princip aldrig mackor till frukost längre, och inte annars heller. Och det är jag stolt över. Nu kan frukosten se ut så här i stället.
Hallon, mango, banan och turkisk yoghurt (ja, han turken på burken är ju grek, men ändå). Finns en ny frysvariant på ICA med hallon & mango – mycket bra. Kanske nåt för dig, Therese, som också är mangolover?
Monica // apr 29, 2010 at 12:30 e m
Hallon & mango är kanon, ”bara” mango är oxå jättegott! Tycker faktiskt den frysta mangon är bättre än färsk för den tycker jag kan vara för parfymerad i smaken!
Lisa // apr 29, 2010 at 2:51 e m
På tal om mango kan jag verkligen rekommendera den här som vi gjorde i går.
http://www.coop.se/Recept–mat/Recept/K/Kycklinggryta-med-mango/
Ta quornbitar i stället för kyckling. T o m Peter som inte gillar frukt i mat tyckte det var jättegott.
Nu ska vi laga din/Ullis candeloni igen, några grannar kommer över på middag!
Kristina Pousette // apr 29, 2010 at 7:23 e m
Har precis lagat detta efter ditt tips. Resultatet kommer på bloggen under kvällen. Sjukt gott!
Kristina Pousette // apr 29, 2010 at 7:35 e m
Är den färska bara riktigt mogen så är det att föredra, tycker jag. Men fryst går bra som alternativ det med.
Therese // maj 3, 2010 at 4:47 e m
Aha, tack för tipset! Den ska absolut provas. Jag är ett smoothiefreak dessutom och de frysta blandningarna är helt perfekta till smoothies. Ner i mixern, på med lite yoghurt, kör ett par minuter och vips – smarrig smoothie!