pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Härligt återseende

torsdag 06 maj 2010 21:22 · Inga kommentarer · Fisk, Middag, Restauranger (Stockholm), Ris, Tonfisk, Vasastan

Käkade lyxmiddag på Raw med de här underbara brudarna i går. Snart får jag väl skaffa klippkort på den här kanonrestaurangens crispy lax. För visst blev det denna ljuvliga rätt, återigen. Klämde en lika ljuvlig tonfisk till förrätt.

Josefina, Frida, Lotta och jag kamperade ihop på Aftonbladet i flera år. Jag och Frida på nöjet och Lotta och Josefina på marknadsavdelningen. Många Rockbjörnar och Tv-pris blev det och det var alltid lika kul tillsammans med dessa begåvade damer. Det blev en superhärlig kväll och vi firade av Lotta lite extra eftersom hon ska pilgrimsvandra i Spanien de närmsta veckorna.

Tags:

Inga kommentarer ↓

Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.

Lämna en kommentar