Han är överallt nu, Plura. I sitt matprogram, han talar ut om knarkdumheterna i tidningarna, skriver krogrecensioner i City och nu är han hos Skavlan i kväll också. Det missar jag förstås inte. Och ni har väl inte missat hans superfina kokbok? Spring och köp!
Det är en del kött i den, men också många underbara fiskrätter och härliga skaldjur. Kanonfina bilder från Kungsholmen, Provence och Koster, och ett litet kapitel om New York. Han lagar en av mina favoriträtter – inkokt lax med dillmajonäs, favoritdesserten crème brûlée, ostron och sjötunga. Ja, han gillar helt enkelt allt som jag gillar. Eller så är det jag som gillar allt som Plura gillar.
Här är några bilder ur boken.
Sofie // mar 20, 2010 at 10:49 e m
Har köpt i present till Steffo! Jag bläddrade i den och insåg att jag i stort sett gillar allt där i. Tänkte först ge den till brorsan, men han gillar inte fisk särskilt mycket, så då får det bli till maken istället-för då kan ju jag också ta del av den. Smarttänk!
Kristina Pousette // mar 21, 2010 at 1:24 e m
Hoppas att han inte läser det här nu då :-). Finns massa goa grejer där. Vi får hjälpas åt att recensera sen. Kram