pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Vårvinterns bästa tv

tisdag 06 april 2010 13:35 · Inga kommentarer · Tv

Tack vare alla kanalers underbara play-sändningar har det blivit så oändligt mycket lättare att titta på tv. Man hinner se ikapp på sina favorit-program, man kan kolla sånt man är nyfiken på och titta på valda delar ur program. Nu har jag i och för sig haft en massa ledig tid, vilket säkert gjort att jag ser mer tv. Men har det inte varit ovanligt mycket bra på tv under vårvintern?

Här är hur som helst min lista över det som varit (och fortfarande är) bäst:

1. Mauro & Pluras kök. Älskar de där gubbarnas mat och triviala fyllesnack med roliga (för det mesta) och exklusiva gäster. Mauro är otroligt bra.

2. Solsidan. Roligast i svensk tv på många, många år. Vi kommer att citera Herngren, Rheborg och Dorsin länge framöver.

3. Mästarnas mästare. Grymt bra hela säsongen ända fram till finalen som var skandaldålig. Brolin överraskade, Sjöberg underhöll och Louise Karlsson var bäst.

4. Millennium. Funkar bättre som serie än på film. Jag gillar Nyqvist lite bättre och man får mer, både av storyn och karaktärerna.

5. Boston tea party. Jag njuter av Filip och Fredrik som båda är briljanta i det här programmet. Och ibland lär man sig något onödigt eller oväntat.

(Skavlan. Nästan på listan. Han är inte lika bra nu. Och han har faktiskt varit riktigt pinsam mot några kvinnliga gäster.)

Tags:

Inga kommentarer ↓

Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.

Lämna en kommentar