Förra helgen bad jag om recept från vänner och familj – med bilder, förstås. Det kom en del smarriga saker, och det här bjuder nu min kära mor Ulla på.
Hon skrev först långt och detaljerat om middagen med Christers älggryta, men det receptet fick jag aldrig. I stället kommer här Puddingarnas pudding:
Från Ulla i Hillsta: Nu kommer jag till Puddingarnas pudding, som inte är jag, utan favoritdesserten sedan länge. Ekströms chokladpudding som man vispar ihop av pulver och mjölk. 2 minuters vispning räcker. Till den serveras vispgrädde och konserverade persikor. Finns säkert bara i hemmen utanför storstäderna.
Sofie // feb 6, 2010 at 7:45 e m
Mina ungar och min man, älskar Puddingarnas pudding! Så enkelt, men så gott enligt dem. Men konserverade persikor till var något nytt-ska tipsa dem om det.
Kristina Pousette // feb 7, 2010 at 1:00 e m
Ja, det där är en favorit i hela min familj. Ska berättar för mamma att det är fler som är förtjusta.