pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Sushi på rullband

fredag 26 mars 2010 0:30 · Inga kommentarer · London, På resa, Sushi

Avslutade de härliga London-dagarna med finlunch på Harvey Nichols. Har varken plånbok eller stil för att shoppa kläder där, men högst upp finns deras underbara matavdelning och Yo sushi, där även lallare som jag platsar. Jag älskar att sitta där och plocka bland maten som snurrar förbi och titta på det fashionabla folket. Det gjordes, om jag minns rätt, ett försök med snurr-sushi i Gallerian för några år sedan, men det bor väl för lite folk i vår lilla huvudstad för att det ska funka.

Det är bara att plocka på sig det man vill ha av det som rullar förbi, och sen betalar man efter antal tallrikar och färg på tallrikarna. Smart va’?

Tags:

Inga kommentarer ↓

Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.

Lämna en kommentar