Startade skärtorsdagen på bästa sätt med frukost på Gunnarssons med finaste Jocke-man. GI-tok-veckan är inte slut än så det blev räkmacka utan macka. Det gick bra det med. Nu ska jag påskpacka och sen kör jag mot Sandviken om ett par timmar.
Startade skärtorsdagen på bästa sätt med frukost på Gunnarssons med finaste Jocke-man. GI-tok-veckan är inte slut än så det blev räkmacka utan macka. Det gick bra det med. Nu ska jag påskpacka och sen kör jag mot Sandviken om ett par timmar.
Tags:
Jag som skriver den här bloggen heter Kicki Pousette. Jag är en Stockholms-journalist från Sandviken som så ofta jag hinner roar mig med att blogga om mat, och om lite annat.
© 2006–2007 pousetteochvis — Sitemap — Cutline by Chris Pearson
Sofie // apr 1, 2010 at 9:56 e m
Ser förbannat gott ut-även utan macka. Vad föredrar du, med eller utan?