pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Darins nervpärs

lördag 20 februari 2010 22:12 · 4 kommentarer · Melodifestivalen, Tv

Tack och lov gick Darin till final. Han såg ju helt förstörd ut där han satt helt ensam i green room, stackarn. När de där ”fiolalverna” (för att citera Markus Larsson) fick flest röster kunde det ha gått hur som helst. Den där schampogruppen gick inte hem hos mig. Darin var den enda som höll nån slags klass i kvällens tävling. Crucified Barbara var i och för sig coola, och Alcazar helt ok. Men i övrigt kändes den här deltävlningen mer som ”Hey baberiba” än som ”Melodifestivalen”. Flera bidrag var en parodi på sig själva, Meltzer var helt utan tajming och skämten fruktansvärt tråkiga. Till och med Dolph var trist. Nivån på manuset har verkligen försämrats sedan Luuks dagar. Tveksamt om det här konceptet håller så länge till.

Och kalla mig sur, men de där blå gubbarna var faktiskt inte bra.

Kör två deltävlingar nästa år, och gör David Hellenius till programledare.

Tags:

4 kommentarer ↓

 • Mamma

  Jag håller med dig i allt och Bonus har tröttnat för länge sedan.

 • Kristina Pousette

  Förstår att han har tröttnat. Till och med jag börjar tycka att det är segt. Framförallt är programledarna så himla dåliga, eller snarare deras manus. Kram

 • Sofie

  Håller med er ,tjejer, med ett undantag, jag är lätt allergisk även mot Darin. Tacka vet jag OS och då framför allt skidåkningen! Heja, heja!

 • Kristina Pousette

  Nytt drama ikväll. Heja, heja.

Lämna en kommentar